CURS PERFECTIONARE ANTRENORI
Şcoala Federala de Antrenori din cadrul FRF organizează perfecţionarea anuală cu antrenorii posesori ai licenţelor PRO, A şi B UEFA la Petroşani în aula Universităţii Tehnice în data de 20.11.2017 ora 9. Mai multe detalii pe sit-ul FRF - Scoala federala de antrenori.

CURS LICENŢA C UEFA
Persoanele înscrise pentru a participa la cursul penrtu Licenţa C UEFA se vor prezenta în data de 20.11.2017 ora 14 la stadionul Ştiinţa Petroşani pentru susţinerea examenului de admitere la acest curs. Examenul va consta în:
- sesiune practică circuit tehnico tactic;
- joc fotbal;
- sesiune teoretică - 20 întrebări de cultură generală fotbalistică;
- nota minimă de admitere 6
- cursanţii vor avea asupra lor echipament sportiv.
Tot atunci va avea loc şi cursul de perfecţionare pentru posesorii a căror Licenţă C UEFA este expirată.TROFEUL GH. ENE(2009)
Miercuri şi joi la sala sporturilor din Haţeg s-a desfăşurat faza judeţeană a Trofeului Gh. Ene la copii născuţi 2009. Competiţia a fost câştigată de CS Hunedoara(antrenor Popovici Alexandru). Pe locurile următoare s-au clasat: CS CFR Simeria (antrenor Ardelean Dan), ACS MF şcoala de fotbal Florea Văetuş Hunedoara(antrenor Modîrcă Alin), ACS Sorii Junior's Lupeni(antrenori Corpadi Sorin şi Bejan Sorin). Au mai participat la competiţie următoarele echipe: CNS Cetate Deva albi(antrenor Simina Daniel), CNS Cetate Deva rosii(antrenor Simina Daniel), ACS Viitorul Şoimuş(antrenori Saraol Alin şi Popa Romeo), ACS Dynamic Lupeni (antrenor Bulgaru Florin), ACS Şcoala de fotbal Jiul Petroşani(antrenor Militaru Damian) şi CSO Retezatul Haţeg(antrenor Bobu Romulus).
S-au acordat şi titluri individuale:
- cei mai buni jucatori ai turneului - Ionaşcu Masimo(MF Hunedoara) şi Mihăilă Darius(CS Hunedoara)
- cel mai buni portar ai turneului - Bărăian Popovitz Mario (ACS Sorii Junior's Lupeni)
- golgeterul turneului - Ursu Cezar(CS CFR Simeria)
- Cea mai bună jucătoare a turneului - Cortiş Gabriela(ACS Viitorul Şoimuş)
AJF Hunedoara mulţumeşte Primăriei oraşului Haţeg şi clubului Retezatu Haţeg pentru aportul adus la organizarea şi desfăşurarea competiţiei.


TROFEUL GH. OLA(2008)
Luni şi marţi la sala sporturilor din Simeria s-a desfăşurat faza judeţeană a Trofeului Gh. Ola la copii născuţi 2008. Competiţia a fost câştigată de ACS Sorii Junior's Lupeni(antrenor Bejan Sorin şi Corpadi Sorin). Pe locurile următoare s-au clasat: CS CFR Simeria albaştri(antrenor Vişan Constantin), ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva(antrenor Dobrescu Romeo), CS CFR Simeria galbeni(antrenor Vişan Constantin). Au mai participat la competiţie următoarele echipe: CS Hunedoara(antrenor Popovici Alexandru), CNS Cetate Deva(antrenor Sava Aurel), ACS Viitorul Şoimuş(antrenor Saraol Alin), CSM Dacia Orăştie 2010 (antrenor Stoica Andrei), ACS Şcoala de fotbal Jiul Petroşani(antrenor Militaru Damian).
S-au acordat şi titluri individuale:
- cei mai buni jucatori ai turneului - Moldovan Iuliu(ACS Sorii Junior's Lupeni) şi Dobrescu Ianis(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- cei mai buni portari ai turneului - Bărăian Popovitz Mario (ACS Sorii Junior's Lupeni) şi Alexoi Luca(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- golgeterul turneului - Dobrescu Ianis(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- Cea mai bună jucătoare a turneului - Cortiş Gabriela(ACS Viitorul Şoimuş)
AJF Hunedoara mulţumeşte clubului CS CFR Simeria şi Primăriei oraşului Simeria pentru sprijinul acordat la desfăşurarea competiţiei.LIGA IV
Jocul CS Hunedoara - CSO Retezatul Haţeg se dispută vineri 03.11.2017 de la orele 12 juniorii şi 14 seniorii pe stadionul Michael Klein Hunedoara.
Trofeul Gh. Ola si Gh. Ene

Luni 30.10.2017 incepe Trofeul Gh. Ola. Programul se gaseste pe pagina cu clasamentele.


CUPA CRĂCIUNULUI
AJF Hunedoara organizează in perioada 09 - 17 decembrie 2017 "Cupa Crăciunului " la fotbal pe teren redus. Pot participa echipele din Liga IV, Liga V şi cele participante la juniori republicani. Nu se percepe taxă de înscriere, echipele urmând sa achite doar baremurile de arbitraj şi observare. Competitia se va desfăşura pe 4 zone geografice, iar câştigătoarele celor 4 zone vor disputa turneul final. Înscrierile se fac la AJF Hunedoara până în data de 25.11.2017.Trofeul Gh. Ola si Gh. Ene
Au început înscrierile la cele două Competiţii. Până în data de 16.10.2017 s-au înscris următoarele echipe:
1. Gh. Ola - CS CFR Simeria albaştri, CS CFR Simeria galbeni, CS Hunedoara, ACS Viitorul Şoimuş, ACS Primavera Deva, Școala Florea Văetuș, ACS Sorii Junior s Lupeni, CNS Cetate Deva, Școala Jiul Petroșani, CSM Dacia Orăştie 2010
2. Gh. Ene - CS Hunedoara, ACS Viitorul Şoimuş,CSO Retezatul Hațeg, CS CFR Simeria, ACS MF Hunedoara, ACS Sorii Junior s Lupeni, ACS Dynamic Lupeni, CNS Cetate Deva albi, CNS Cetate rosi, Școala Jiul Petroșani

Trofeul Gh. Ola si Gh. Ene
AJF Hunedoara organizează trofeele Gh. Ola şi Gh. Ene în vacanţa de toamna a elevilor.
Trofeul GH. OLA(copii născuti 2008) se organizează in perioada 30 - 31 octombrie la sala sporturilor din Simeria
Trogeul GH: ENE(copii nascuţi 2009 si mai mici) se organizează în perioada 01 - 02 noiembrie la sala sporturilor din Haţeg
Inscrierile se fac pana in data de 20 octombrie 2017 pe e - mail, telefon , fax.
CURS
Administrator structuri sportive
Universitatea AUREL VLAICU Arad in parteneriat cu FRF organizează Curs pentru Administrator structuri sportive. Amanunte pe pagina de start(unde sunt clasamentele) a portalului AJF Hunedoara.


IN ATENŢIA ARBITRILOR, OBSERVATORILOR şi ECHIPELOR
Pe băncile de rezervă pot lua loc următorii:
1. Antrenor principal - minim licenţa C UEFA
2. Antrenor secund - minim licenţa C UEFA
3. Director tehnic - licenţă superioara antrenorului principal şi secund
4. Medic
5. Maseur - cu autorizaţie de liberă practică
6. Delegat
7. maxim 7 jucători de rezervă în echipament sportivIN ATENTIA ECHIPELOR
participante la jocurile din liga IV si V.
La adunarea generala a AJF Hunedoara s-a anunţat că pe bancile tehnice ale achipelor pot lua loc numai antrenori cu minim LICENTA C UEFA. Nici după doua etape multe dintre echipe nu se conformeaza acestei prevederi regulamentare. Rugam inca o data ca arbitri si observatori sa nu mai permita celor care nu poseda carnete de licenta sa nu mai poată lua loc in suprafata tehnica si să dea indicaţii juc[ătorilor. De asemenea art. 6 din ROAF specifică următoarele "La toate jocurile oficiale este obligatorie prezenţa pe banca de rezerve a unui antrenor sau instructor calificat corespunzător, cu excepţia cazurilor în care acesta este sancţionat disciplinar sau a situaţiilor de caz fortuit (accident, îmbolnăvire, etc.). În cazul în care, în mod repetat(maxim de 3 ori), echipele se prezintă la joc fără antrenor/instructor calificat corespunzător vor fi sancţionate cu penalitate sportivă, după cum urmează:
a) Liga a 4-a: 500 de lei;
b) Liga a 5-a: 350 de lei;"
Pentru a preântâmpina aceste situaţii neplăcute rugăm echipele să intre in normalitate.
Comisia de competiţii a AJF HunedoaraIN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI
La sectiunea formulare utile se pot consulta modificarile aduse Legii nr. 69/2000 (legea sportului).IN ATENTIA ARBITRILOR
care oficieaza la jocurile din LIga IV si Liga V.
Arbitri trebuie sa verifice inainte de inceperea jocurilor licentele antrenorilor daca au minim licenta C UEFA si daca au viza pe anul 2017. Antrenorii care nu poseda licenta nu pot fi trecuti pe raportul de arbitraj si nu pot lua loc pe banca tehnica sau in suprafata tehnica. De asemenea in decurs de 4 ore de la terminarea jocului arbitri trebuie sa depuna rapoartele de arbitraj la sediul AJF Hunedoara. Daca observatorul de joc este din Deva arbitrul trebuie sa complecteze raportul la terminarea jocului si sa-l predea observatorului, care tot in intervalul de max. 4 ore trebuie sa-l depuna la sediul AJF. Observatorii si arbitri din alte localitati trebuie sa complecteze "Fisele jocului" si sa le trimita pe adresele de e-mail cunoscute, ca si pana acum.
Solicitam toate acestea pentru ca in max. 7 ore de la terminarea jocurilor pe portalul AJF Hunedoara sa fie postate casetele jucurilor de la LIga IV si Liga V.

Comisia de competitii


IN ATENTIA OBSERVATORILOR
Echipele care organizeaza jocuri in campionatele judetene de fotbal Liga IV si Liga V trebuie sa intocmeasca si sa puna in aplicare "Planurile de actiune" pentru desfasurarea in siguranta a jocurilor de forbal. Observatoriii sunt obligati sa verifice aceste planuri si un exemplar sa-l inainteze la AJF odata cu raportul de arbitraj. De asemenea sunt obligati sa sprijine arbitrul la verificarea licentelor antrenorilor, iar antrenorii care nu poseda minim licenta UEFA C nu mai pot lua loc pe banca de rezerve sau in suprafata tehnica.PROGRAM COMPETITIONAL

Programul turului I al Cupei României editia 2017 - 2018 si al turului Ligii a IV a se gasesc pe pagina de start a portalului si la sectiunea PROGRAM COMPETITIONAL SENIORI.


Terminare perioada de inscrieri
Dupa expirarea termenului de inscriere in Liga IV si V comisia de competitii a AJF Hunedoara a constatat ca un numar de 15 echipe si-au manifestat dorinta sa evolueze in Liga IV si un numar de 13 echipe in Liga V. Stabilirea programului competitional pentru editia de campionat 2017 - 2018 are loc luni 21.08.2017 dupa Adunarea Generala a AJF Hunedoara.ADUNARE GENERALA ORDINARA a AJF HUNEDOARA

Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile art.30 alin. 2 şi 3 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a hotărât în şedinţa sa din data de 3 august 2017, Convocarea Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de luni 21 august 2017, la restaurant PERLA din Deva ora 10,30 cu urmatoarea ordine de zi:
1. Constatarea întrunirii cvorumului.
2. Aprobarea ordinii de zi.
3. Alocuţiunea preşedintelui AJF Hunedoara.
4. Desemnarea scrutatorilor.
5. Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal oficial.
6. Afilierea şi dezafilierea unor membri.
7. Prezentarea raportului privind activitatea Comitetului Executiv al AJF Hunedoara pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală.
8. Prezentarea bilanţului contabil pe anul 2016, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv.
9. Prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori pentru anul 2016 şi aprobarea acestuia prin vot.
10. Prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017.
11. Prelungirea mandatului preşedintelui şi a membrilor Comitetului Executiv al AJF Hunedoara până la data de 30.06.2018, în vederea asigurării respectării prevederilor art. 27. alin. 1 şi alin. 2(m) din STATUTUL AJF HUNEDOARA, pentru a putea contribui împreună cu FR Fotbal la implementarea unor proiecte în derulare(platforma FOOTBAL CONNECT, finalizarea documentaţiei pentru investiţia construirii unui teren sintetic) care se încheie odată cu mandatul preşedintelui FEDEREŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL( semestrul I 2018).
12. Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Ordinare a AJF HUNEDOARA din 21 august 2017COMUNICAT AJF (22.06.2017)
Perioada de transferări stabilită de FRF este: Liga IV, Liga V, Juniori A1, Juniori C, D. E 3 iulie - 4 septembrie 2017, Juniori Gh. Ene şi Gh. Ola pana cu 48 ore inainte de începerea competiţiilor.
Echipele care doresc să participe în ediţia de campionat 2017 - 2018 trebuie să inainteze cererile de înscriere în campionat după cum urmează:
- Liga IV până la data de 11 august 2017
- Liga V până la data de 11 august 2017
- Juniori C, D, E până la data de 18 august 2017
Cererea de inscriere in campionat(se găseşte la secţiunea Formulare utile) trebuie să fie însoţită de:
- dovada de achitare a taxei de participare;
- copie CIS;
- formularul de actualizare a datelor(se gaseste la secţiunea Formulare utile);
- dovada că nu are datorii la AJF;
- copie după licenţa antrenorului(se admit doar antrenori cu minim licenţa C UEFA)
- fotografie în format electronic a antrenorului, antrenorului secund(dacă este cazul), delegatului, directorului tehnic (daca este cazul) pentru confectionarea ID-ului
Rog respectos să se respecte termenele.CUPA GRASSROUTS
Asociatia Judeteana de Fotbal Hunedoara organizeaza Cupa Grassrouts (ziua fotbalului de baza) la copii si juniori. La competitia care debuteaza miercuri 14.06.2017 si se incheie in data de 02.07.2017, participa un numar de 23 de echipe pe trei categorii de varsta. Echipele participante sunt:
Seria 1 juniori nascuti 2003 - 2004 Şcoala Jiul Petroşani, ACS Fair Play Vulcan, Sorii Junior's Lupeni, CSO Retezatul Haţeg, AS Universitatea Petroşani
Seria 2 juniori nascuti 2003 - 2004 CS CFR Simeria, CSM Dacia Orăştie 2010, CNS Cetate Deva, CSA Aurul Brad.
Seria 3 copii nascuti 2005 - 2006 Şcoala Jiul Petroşani, CS CFR Simeria, CSM Dacia Orăştie 2010, CNS Cetate Deva, ACS Victoria Călan, Şcoala de fotbal Florea Văetuş Hunedoara.
Seria 4 copii născuti 2007 Şcoala Jiul Petroşani, ACS Fair Play Vulcan, Sorii Junior's Lupeni, ACS Dynamic Lupeni.
Seria 5 copii născuti 2007 CS CFR Simeria I, CSM Dacia Orăştie 2010, CNS Cetate Deva, CS CFR Simeria II.
Programul jocurilor se gaseste pe pagina de start a portalului.CUPA ROMANIEI - FINALA
Finala Cupei Romaniei se va desfasura in data de 10 iunie pe stadionul Michael Klein din Hunedoara de la ora 17,30 intre echipele CSO Retezatul Hateg si CS Inter Petrila.


BARAJ DE PROMOVARE LIGA a III a

Departamentul de Competitii al FEDERATIEI ROMANE DE FOTBAL a stabilit programul jocurilor de baraj pentru promovare in liga a-III-a. Campioana judetului Hunedoara, CS INTER PETRILA, urmand sa intalneasca campioana judetului Timis, ACS GHIRODAI in zilele de 17 si 24 iunie 2017, primul joc pe teren propriu. Uram succes echipei noastre si speram ca din toamna sa mai avem o reprezentanta in liga III a.

ACCIDENT TRAGIC
AJF Hunedoara anunta decesul trgic al jucatorului LUNGU MARIUS de la Victoria Calan(Imprumutat momentan la Sargetia Bretea Romana), in urma unui cumplit accident rutier. Deplangem disparitia prematura a tanarului fotbalist si transmitem sincere condoleante familiei.ACTIVITATEA FRF in domeniul politicilor publice
FRF a trimis numeroase amendamente atât în cadrul discuțiilor grupului de lucru, cât și în cadrul dezbaterilor publice ale actului normativ. Din 2014 până în prezent, FRF a fost membru în toate grupurile de lucru formate în vederea modificării Legii 69/2000, a inițiat și emis puncte de vedere în vederea modificării a peste 20 acte normative incidente în domeniul sportului, a participat la discuții în ședințele comisiilor de specialitate din Parlament, a participat la dezbateri publice, consultări publice, întâlniri Ministeriale, toate în vederea clarificării și îmbunătățirii cadrului legislativ în sport.
Proiecte de lege, care au intrat în vigoare și care au avut modificări susținute de FRF:- Art. 18¹ din Legea 69/2000 (finanțarea publică)
- Codul Fiscal (reducerea cotei de TVA pentru intrarea la evenimente sportive, creșterea cotei de sponsorizare, neimpozitarea primelor pentru calificare in cupele europene intercluburi, etc.)
- Legea cetățeniei 21/1991 (acordarea cetățeniei în condiții speciale pentru sportivii care contribuie la perfomanță)
- Legea 544/2001 privind transparentizarea utilizării fondurilor publice
- Amnistia fiscală – OUG 44/2015.
Proiecte de lege la care FRF a propus deja modificări și desfășoară în continuare acțiuni de politici publice:

- Legea 69/2000 împreuna cu normele de aplicare HG 884/2001 și HG 1447/2007 (se vizează o restructurare majoră a Legii sportului după modelul Codului Sportiv din Franța)
- Codul Fiscal și codul de procedură fiscală (măsuri de încurajare a investițiilor private în sport)
- Legea Educației (restructurare a sportului școlar)
- Legea insolvenței 85/2014
- Regimul fiscal al sponsorizării (clarificarea și delimitarea de publicitate, măsuri de incurajare sponsorizare în sport)
- Codul penal în vederea incriminării manipulării rezultatelor sportive
- Legea voluntariatului în vederea incurajării activității de voluntariat în sport
- Legea 4/2008 cu privire la combaterea violenței de stadioane
- OG 26/2000
- Măsuri de modificări legislative pentru a respecta criteriile în vederea organizării a 4 meciuri parte a Campionatului European de Fotbal 2020
Măsurile întreprinse în mod direct de FRF, în vederea soluționării conflictului de legi referitoare la problematica finanțării publice în sport:

- FRF a semnalat problema conflictului de legi în materie de finanțare publică încă din mandatul doamnei ministru Szabo (2014).
- FRF a participat activ la elaborarea modificării articolului 18¹ din Legea 69/2000 în vederea includerii finanțării publice sportive în acest act normativ și posibilitatea de a obține finanțare și pentru cheltuielile salariale.
- După intrarea în vigoare a acestei modificări, din 2015, FRF în parteneriat cu MTS au purtat numeroase discuții cu reprezentanții Curții de Conturi și Asociația Municipiilor din România în vederea aplicabilității modificărilor legislative.
- FRF a propus normele de aplicare ale art. 18¹ din Legea Sportului încă din anul 2015.
- FRF a purtat numeroase discuții cu MTS, atât cu doamna ministru Szabo, cât și cu doamna Lipă, discuții în care le-a prezentat și înaintat spre aprobare normele de aplicare elaborate, în vederea soluționării problemei finanțărilor sportive.
- FRF a trimis puncte de vedere și în consultarea publică organizată în iunie 2016 cu privire la modificarea legii sportului în vederea completării dispozițiilor referitoare la finanțarea publică, împreună cu normele de aplicare.
- FRF a purtat discuții permanente cu MTS, Curtea de Conturi, Ministerul Muncii, Ministerul de Finanțe. Soluția juridică adoptată în OUG emisă pe 18 mai 2017 a fost conturată împreună cu domnul Ministru Dunca, în intrevederea organizată de domnia sa în 18 ianuarie 2017, întâlnire la care au participat președintele FRF Răzvan Burleanu alături de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu și reprezentanții departamentului Juridic și Politici publice Adrian Stângaciu, Mălina Cîntic și Paul Ciucur. FRF a subliniat în discuțiile purtate nevoia urgentă de intervenție legislativă în problematica finanțărilor sportului, printr-o Ordonanță de Guvern, urmând ca toate celelalte aspecte legislative sportive să fie integrate în proiectul modificare a Legii 69/2000 în integralitate.

sursa: http://frf.ro/comunicate/comunicate-frf/activitatea-frf-in-domeniul-politicilor-publice-id22136.htmlSEMIFINALE CUPA ROMANIEI
S-au stabilit terenurile pe care se vor desfăşura semifinalele Cupei României etapa judeţeană.
Jocul ACS Hercules Lupeni - CSO Retezatul Haţeg pe terenul Parângul Lonea, iar jocul ACS Şoimul Băiţa - CS Inter Petrila pe terenul CFR Simeria ambele de la ora 17,30.CUPA ROMÂNIEI faza judeţeană ediţia 2016 - 2017

Astăzi la sediul AJF Hunedoara, în prezenta reprezentanţilor presei a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor din cadrul sferturilor de finală şi a semifinalelor Cupei României ediţia 2016 - 2017. În urma tragerii la sorţi au fost stabilite următoarele jocuri:
jocul A CS Ghelari - CS Inter Petrila
jocul B AS Victoria Dobra - ACS Hercules Lupeni
jocul C CS Comunal Ilia - ACS Şoimul Băiţa
jocul D AS Mureşul Pricaz - CSO Retezatul Haţeg
În semifinale se vor întâlni cîştigătoarele din jocul B cu D şi C cu A.
CUPA ROMÂNIEI
Joi 04.05.2017 ora 12 la sediul AJF Hunedoara are loc tragerea la sorţi a jocurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Romaniei ediţia 2016 - 2017. Sunt invitaţi să participe la acest eveniment atât reprezentanţii echipelor cât şi a presei. Jocurile se vor desfăţura în data de 17 mai 2017 de la ora 17 pe terenul echipei de categorie inferioară. Sunt calificate pentru aceasta fază a Cupei României următoarele echipe: CS Ghelari, AS Mureşul Pricaz, AS Victoria Dobra, CS Comunal Ilia, ACS Hercules Lupeni, CS Inter Petrila, CSO Retezatul Haţeg şi ACS Şoimul Băiţa.
Procedura tragerii la sorţi este urmatoarea: vor fi două urne , în prima urnă sunt echipele din Liga V , iar în a doua urna echipele din Liga IV. Se vor intâlni echipe din urne diferite, echipele din Liga V vor fi gazde ale jocurilor.TURNEE FINALE JUNIORI C; D; E
Turneele finale ale juniorilor vor avea loc după cum urmează:
JUNIORI C : Complex Sportiv Sântămăria Orlea în datele de 22, 29 aprilie, 6, 13, 20 mai
JUNIORI D : Stadion Victoria Călan în datele de 22, 29 aprilie, 6, 13, 20 mai
JUNIORI E : Stadion Retezatul Haţeg în datele de 30 aprilie, 7, 14, 18, 21 mai
Programul detaliat al jocurilor va fi afisat pa portalul AJF Hunedoara după terminarea jocurilor din grupe. Primele 3 echipe din fiecare grupă se califica la turneul final. Nu se pot califica la turneul final două echipe ale aceluiaşi club.
În perioada 01.04.2017 - 18.04.2017 rog antrenorii echipelor să-şi programeze si să dispute toate jocurile restante(care nu s-au disputat din cauza condiţiilor atmosferice)
Juniori B1
In perioada 18 aprilie - 28 aprilie 2017, AJF Hunedoara organizeaza turneul final judetean al juniorilor B1(copii nascuti dupa 01.01.2000). Pana in acest moment s-au inscris echipele: CSM Jiul Petroșani, CS Hunedoara și ACS Victoria Călan. Inscrieri se mai pot face pana la data de 10 aprilie 2017.

LICENTA C UEFA
AJF Hunedoara in colaborare cu FRF organizeaza curs pentru obtinerea licentei C UEFA. Cursul se desfasoara in perioada aprilie - iunie 2017. Actele necesare pentru inscrierea la curs:
- diploma de bacalaureat legalizata;
- adeverinta medicala - clinic sanatos apt fotbal;
- copie act identitate;
- cazier judiciar;
- cerere in care sa se specifice si activitatea fotbalistica desfasurata;
- chitanta de 400 lei - taxa scolarizare;
- copie certificat nastere;
- 4 fotografii tip buletin;
Reamintim cluburilor si asociatilor sportive ca din editia de campionat 2017 - 2018 nu vor mai putea avea antrenori decat cu licenta A UEFA, B UEFA sau C UEFA.
Inscrierile se fac in perioada 13.02.2017 - 31.03.2017 la sediul AJF HunedoaraPROGRAM VIZE 2017
Pe pagina cu clasamente se gaseste Programul pentru aplicarea vizelor pe carnetele de legitimare ale jucatorilor de fotbal din judetul Hunedoara. Echipele se vor prezenta cu carnetele de legitimare, cu contractele jucatorilor non amatori, unde este cazul(unde au expirat aceste contracte) si cu tabelele cu jucatoriii. Tabelele se descarca de pe portal de la sectiunea Formulare utile. Va rugam sa complectati in tabele neaparat CNP-ul jucatorilor.
Echipelor care au datorii la AJF nu li se vor aplica vizele pe carnete, nu pot face legitimari sau transferuri.


PEROIADA DE TRANSFERURI Iarna 2017
Perioada de transferuri la Liga IV seniori, Liga IV juniori, Liga V, juniori B1, C, D, E este 24.01.2017 pana cu 48 de ore inainte de inceperea campionatului pentru fiecare categorie in parte, respectiv:
- Liga IV seniori si juniori A1, B1 24.01.2017 - 24.03.2017
- Liga V 24.01.2017 - 10.03.2017
- juniori C, D, E 24.01.2017 - 03.03.2017


Anunturi FRF
În data de 16.01.2017 la sediul FRF are loc " Cursul de Reânoire" a licenţelor expirate pentru antrenor a căror licente UEFA PRO, UEFA A, UEFA B, sunt expirate. Cursul de perfecţionare adresat antrenorilor a caror licenţe se află în perioada de valabilitate se va desfăşura la o dată ulterioara.
În data de vineri 10.02.2016 echipele din judeţul Hunedoara care participă la competiţiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori, la sediul FRF.
În conformitate cu adresa nr. 4772/19.12.2016 a FRF în anul competiţional 2016 - 2017 vor avea loc jocuri de baraj pentru promovare în Liga a 3-a. Jocurile de baraj vor avea loc în datele de 17.06.2017 jocurile tur şi 24.06.2017 jocurile retur. La jocurile de baraj vor avea drept de participare numai structurile sportive cu personalitate juridică (cluburi sportive cu CIS eliberat de MTS). Nu mai este valabil bonul de înregistrare eliberat de MTS pentru susţinerea jocurilor de baraj.
COMITETUL EXECUTIV AL AJF HUNEDOARA(26.10.2016)

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara din data de 24 octombrie 2016, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 41 alin. (2) din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Stancu Viorel absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
1. Aprobă Regulamentul disciplinar al AJF Hunedoara;
2. Aprobă Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorului de fotbal al AJF Hunedoara;
3. Aprobă Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice al AJF Hunedoara;
4. Aprobă dezafilierea provizorie a următoarelor cluburi/asociaţii sportive care nu mai participă în campionatele judeţene de fotbal: AS Unirea General Berthelot, AS Cetate Răchitova, AS Unirea Veţel, FC Cetate Deva, urmănd ca la prima Adunare Generală acestea să fie dezafiliate definitiv;
5. Aprobă afiliarea provizorie a următoarelor cluburi/asociaţii sportive: CS Hunedoara, AS Santos Boz, urmănd ca la prima Adunare Generală acestea să fie afiliate definitiv;
6. Apobă raportul Comisiei de Cenzori pe primele 9 luni ale anului 2016;
7. Se stabileşte ca următorul Comitet Executiv să aibe loc în data de 15.12.2016
CUPA GHEORGHE OLA şi GHEORGHE ENE
AJF HUnedoara organizeată în perioada 01.11.2016 - 04.11.2016 faza judeţeană a Cupelor Gh. Ola(copii născuţi în anul 2007 şi mai tineri) şi Gh. Ene(copii născuţi în anul 2008 şi mai tineri). Cluburile şi asociaţiile sportive care doresc să participe la aceste competiţii pot să se inscrie până la data de 25.10.2016 la: sediul Ajf Hunedoara, pe fax la nr. 0254219065, pe email ajf.hunedoara@yahoo.com.
ÎN ATENŢIA ARBITRILOR (13.09.2016)
Reamintim arbitrilor delegaţi la jocurile din cadrul campionatelor judeţene Liga IV, Liga V, Juniori A1, Cupa României etapa judeţeană şi Juniori C, D, E că au obligativitatea de a verifica Licenţa şi carnetul de antrenor sau instructor sportiv (carnetul de instructor sportiv se acceptă doar la Liga a V a până la sfârşitul acestui campionat), vizate pe anul în curs, care sunt înscrişi pe rapoartele de arbitraj (antrenor principal, antrenor secund, director tehnic). În cazul că aceştia nu posedă licenţă sau nu au vizate carnetele nu vor avea acces în incinta terenului de joc, nu vor putea lua loc pe banca de rezerve sau să dea indicaţii echipei.
Reamintim de asemenea arbitrilor să respecte anunţul postat în data de 04.09.2016.


HOTĂRÂRI COMITET EXECUTIV din17.08.2016
Comitetul Executiv al AJF Hunedoara intrunit conform art. 39 şi 40 din Statutul AJF Hunedoara, la data de 17.08.2016 a luat următoarele decizii:
1. Aprobă Hotărârea privind taxele, vizele şi cuantumul acestora pentru cluburi/asociaţii sportive, jucători, antrenori, arbitri, observatori şi lista cuprinzând abaterile de la Regulamentul disciplinar şi cuantumul penalităţilor sportive aferenta acestora;
2. Aprobă referatul secretarului general privind afilierea şi dezafilierea provizorie a unor cluburi.
- se dezafiliază provizoriu echipele AS Gloria Proinstal Geoagiu, CS Vulcan şi AS Santos Boz
- se reafililiază provizoriu echipa AS Sargeţia Bretea Română
- se afiliază provizoriu echipele CSM Hunedoara, ACS Viitorul Veţel, CSM Mihai Viteazu Vulcan şi ACS Dacia Boşorod 2016
3. Se aprobă cererile echipelor ACS Victoria Călan şi ACS Şoimul Băiţa de a disputa jocurile de pe teren propriu în zilele de duminică de la orele 9,30 juniorii A şi 11,30 seniorii;
4. Se aprobă participarea în Liga a IV a a echipei CSM Hunedoara, doar pentru complectarea seriei(erau înscrise doar 11 echipe) fără drept de promovare în ediţia 2016 - 2017;
5. Se aprobă referatul Comisiei de Competiţii privind componenţa Ligii a IV a pentru ediţia de campionat 2016 - 2017;
6. Se aprobă referatul Comisiei de Competiţii privind componenţa Ligii a V a pentru ediţia de campionat 2016 - 2017;
7. Se aprobă referatul Comisiei de Competiţii privind echipele pararticipante în ediţia de campionat 2016 - 2017 la juniori C, C1, D, E;
8. Aprobă componenţa lotului judeţean de observatori;
9. Aprobă datele de începere a ediţiei de campionat 2016 - 2017 astfel: Liga IV 03.09.2016, Liga V 28.08.2016, Juniori C, D, E 10.09.2016;
10. Aprobă Programul Competiţional pentru Liga IV şi Liga V;
11. Se aprobă componenţa comisiilor lucrative ale AJF Hunedoara;
ANUNT
Pentru antrenori și nu numai, la secțiunea ACASA - LEGATURI UTILE gasiti link-ul pentru un sit al antrenorilor.
   

   

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one