CONVOCATOR
al Adunarii Generale Extraordinare de Alegeri a Asociatiei Judetene de Fotbal Hunedoara

In sedinta de astazi 16.01.2018 a Comitetului Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Hunedoara, in temeiul art. 31 din Statutul AJF Hunedoara, s-a stabilit ca Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri programata la data de 07.02.2018, se va desfasura in cladirea Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara- Sala Europa, ora 13:00, situata in localitatea Deva, str. Gh. Baritiu, nr.2, jud. Hunedoara, avand urmatoarea ordine de zi:
1. Constatarea intrunirii cvorumului;
2. Aprobarea ordinii de zi;
3. Alocutiunea Presedintelui AJF;
4. Desemnarea scrutatorilor si a comisiei de validare a voturilor, a comisiei electorale si a comisiei de solutionare a contestatiilor;
5. Desemnarea a trei persoane pentru intocmirea procesului-verbal oficial al Adunarii Generale Extraordinare de Alegeri;
6. Alegerea Presedintelui asociatiei, alegerea Vicepresedintilor si a membrilor Comitetului Executiv, propunerea spre validare a Trezorierului/Directorului Economic, alegerea Presedintelui si a membrilor Comisiei de Cenzori;
7. Aprobarea hotararii Adunarii Generale Extraordinare de Alegeri;

In situatia in care nu se intruneste cvorumul prevazut la art.32 din Statul A.J.F. Hunedoara, Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri se va desfasura in ziua urmatoare, in acelasi loc si la aceeasi ora.
publicat 16.01.2018HOTĂRÂREA COMITETULUI EXECUTIV AL AJF HUNEDOARA DIN 16.01.2018
1. S-a stabilit locaţia, ora şi ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare de Alegeri din data de 07.02.2018;
2. S-a stabilit componenţa Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF compusă din:
- Jorza Lucian - preşedinte
- Bogdan Sever - membru
- Băleanu Aurelian - membru
3. S-a stabilit Comisia de soluţionare a contestaţiilor privind validarea dosarelor candidaţilor compusă din:
- Orbonaş Călin - preşedinte
- Biriş Mirel - membru
- Hanzi Stan - membru
Hotărârile Comitetului Executiv a fost aprobate în unanimitate.
ADUNARE GENERALA DE ALEGERI


Avand in vedere ca D-nul Mircea Sirbu – Presedinte al AJF Hunedoara a decedat la data de 08.01.2018, în temeiul art.39 pct.4 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv a hotărât în şedinţa sa din data de 11 ianuarie 2018, Convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri 7 februarie 2018. Locatia, ora desfasurarii si ordinea de zi urmand a fi aduse la cunostiinta ulterior in termenul prevazut de Statutul AJF Hunedoara.
La data sus amintita se vor desfasura alegeri pentru functia de Presedinte cat si pentru componenta Comitetului Executiv. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii sunt in conformitate cu Statutul AJF Hunedoara, statut care se regaseste pe site-ul AJF Hunedoara.
Depunerea si continutul dosarelor pentru functia de Presedinte trebuie sa fie conform art.44 pct.3 coroborat cu pct.4 din statul AJF Hunedoara, iar pentru functia de Vicepresedinte conform art .46 pct.3 coroborat cu pct.4 din statul AJF Hunedoara. Candidaturile se pot depune in fiecare zi de luni-vineri intre orele 10.00-14.00 la sediul AJF HUNEDOARA situat in localitatea Deva, str. Octavian Goga , nr. 1, jud. Hunedoara.
Data limita de depunere a candidaturii atat pentru functia de Presedinte cat si pentru functia de Vicepresedinte este 22.01.2018 ora 14:00.
ANUNT
AJF Hunedoara anunţă cu mare durere dispariţia fulgerătoare a celui care a fost Preşedintele AJF Hunedoara timp de 27 de ani - prof. MIRCEA SÎRBU.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !!
Corpul neansufletit se afla la capela din satul Lesnic, iar inmormantarea va avea loc miercuri 10.01.2018 la cimitirul din Lesnic de la ora 13.

CUPA DE IARNA
Sâmbătă și duminică s-au desfășutat jocurișe din din cele 5 grupe ale competiției Cupa de Iarnă. S-au calificat la faza finală următoarele echipe: ACS Hercules Lupeni, CS Inter Petrila, CSO Retezatul Hațeg, CSM Dacia Orăștie 2010, ACS Șoimul Băița și CS Hunedoara. Daca una din cele 6 echipe nu poate participa la faza finala locul ei va fi luat de CS Ghelari.
CUPA DE IARNA

Cupa de Iarna organizată de AJF Hunedoara se disputa în perioada 08 - 10.12.2017 faza pe grupe, iar in 16 decembrie are loc finala judeţeană. Regulamentul competiţiei se găseşte pe pagina de start a portalului, iar programul complect se găseşte la delegari arbitri. Cu mai multe invormaţii vom reveni în zilele următoare.


ÎN ATENŢIA MEMBRILOR AFILIAŢI

Revenim la adresa AJF Hunedoara, nr. 183/12.10.2017, privind respectarea raportării situaţiei statistice şi financiare pe anul 2017 şi cu această ocazie vă facem cunoscut că delegaţii celor 43 de membri afiliaţi la AJF Hunedoara sunt invitaţi în ziua de joi 30 noiembrie 2017 ora 10,00, la restaurantul ANTIK Deva(fostul Paty Bar) la o întâlnire cu administraţia AJF. Cu acest prilej se vor distribui de către AJF Hunedoara un număr de 314 mingi fotbal celor 86 echipe participante în campionatele judeţene de fotbal ediţia 2017 - 2018.
Dorim să transmitem consideraşiile noastre şi un mesaj de responsabilitate pentru bunul mers al fotbalului hunedorean.


CURS LICENŢA C UEFA
Persoanele înscrise pentru a participa la cursul penrtu Licenţa C UEFA se vor prezenta în data de 20.11.2017 ora 14 la stadionul Ştiinţa Petroşani pentru susţinerea examenului de admitere la acest curs. Examenul va consta în:
- sesiune practică circuit tehnico tactic;
- joc fotbal;
- sesiune teoretică - 20 întrebări de cultură generală fotbalistică;
- nota minimă de admitere 6
- cursanţii vor avea asupra lor echipament sportiv.
Tot atunci va avea loc şi cursul de perfecţionare pentru posesorii a căror Licenţă C UEFA este expirată.TROFEUL GH. ENE(2009)
Miercuri şi joi la sala sporturilor din Haţeg s-a desfăşurat faza judeţeană a Trofeului Gh. Ene la copii născuţi 2009. Competiţia a fost câştigată de CS Hunedoara(antrenor Popovici Alexandru). Pe locurile următoare s-au clasat: CS CFR Simeria (antrenor Ardelean Dan), ACS MF şcoala de fotbal Florea Văetuş Hunedoara(antrenor Modîrcă Alin), ACS Sorii Junior's Lupeni(antrenori Corpadi Sorin şi Bejan Sorin). Au mai participat la competiţie următoarele echipe: CNS Cetate Deva albi(antrenor Simina Daniel), CNS Cetate Deva rosii(antrenor Simina Daniel), ACS Viitorul Şoimuş(antrenori Saraol Alin şi Popa Romeo), ACS Dynamic Lupeni (antrenor Bulgaru Florin), ACS Şcoala de fotbal Jiul Petroşani(antrenor Militaru Damian) şi CSO Retezatul Haţeg(antrenor Bobu Romulus).
S-au acordat şi titluri individuale:
- cei mai buni jucatori ai turneului - Ionaşcu Masimo(MF Hunedoara) şi Mihăilă Darius(CS Hunedoara)
- cel mai buni portar ai turneului - Bărăian Popovitz Mario (ACS Sorii Junior's Lupeni)
- golgeterul turneului - Ursu Cezar(CS CFR Simeria)
- Cea mai bună jucătoare a turneului - Cortiş Gabriela(ACS Viitorul Şoimuş)
AJF Hunedoara mulţumeşte Primăriei oraşului Haţeg şi clubului Retezatu Haţeg pentru aportul adus la organizarea şi desfăşurarea competiţiei.


TROFEUL GH. OLA(2008)
Luni şi marţi la sala sporturilor din Simeria s-a desfăşurat faza judeţeană a Trofeului Gh. Ola la copii născuţi 2008. Competiţia a fost câştigată de ACS Sorii Junior's Lupeni(antrenor Bejan Sorin şi Corpadi Sorin). Pe locurile următoare s-au clasat: CS CFR Simeria albaştri(antrenor Vişan Constantin), ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva(antrenor Dobrescu Romeo), CS CFR Simeria galbeni(antrenor Vişan Constantin). Au mai participat la competiţie următoarele echipe: CS Hunedoara(antrenor Popovici Alexandru), CNS Cetate Deva(antrenor Sava Aurel), ACS Viitorul Şoimuş(antrenor Saraol Alin), CSM Dacia Orăştie 2010 (antrenor Stoica Andrei), ACS Şcoala de fotbal Jiul Petroşani(antrenor Militaru Damian).
S-au acordat şi titluri individuale:
- cei mai buni jucatori ai turneului - Moldovan Iuliu(ACS Sorii Junior's Lupeni) şi Dobrescu Ianis(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- cei mai buni portari ai turneului - Bărăian Popovitz Mario (ACS Sorii Junior's Lupeni) şi Alexoi Luca(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- golgeterul turneului - Dobrescu Ianis(ACS Şcoala de fotbal Primavera Deva)
- Cea mai bună jucătoare a turneului - Cortiş Gabriela(ACS Viitorul Şoimuş)
AJF Hunedoara mulţumeşte clubului CS CFR Simeria şi Primăriei oraşului Simeria pentru sprijinul acordat la desfăşurarea competiţiei.IN ATENŢIA ARBITRILOR, OBSERVATORILOR şi ECHIPELOR
Pe băncile de rezervă pot lua loc următorii:
1. Antrenor principal - minim licenţa C UEFA
2. Antrenor secund - minim licenţa C UEFA
3. Director tehnic - licenţă superioara antrenorului principal şi secund
4. Medic
5. Maseur - cu autorizaţie de liberă practică
6. Delegat
7. maxim 7 jucători de rezervă în echipament sportivIN ATENTIA ECHIPELOR
participante la jocurile din liga IV si V.
La adunarea generala a AJF Hunedoara s-a anunţat că pe bancile tehnice ale achipelor pot lua loc numai antrenori cu minim LICENTA C UEFA. Nici după doua etape multe dintre echipe nu se conformeaza acestei prevederi regulamentare. Rugam inca o data ca arbitri si observatori sa nu mai permita celor care nu poseda carnete de licenta sa nu mai poată lua loc in suprafata tehnica si să dea indicaţii juc[ătorilor. De asemenea art. 6 din ROAF specifică următoarele "La toate jocurile oficiale este obligatorie prezenţa pe banca de rezerve a unui antrenor sau instructor calificat corespunzător, cu excepţia cazurilor în care acesta este sancţionat disciplinar sau a situaţiilor de caz fortuit (accident, îmbolnăvire, etc.). În cazul în care, în mod repetat(maxim de 3 ori), echipele se prezintă la joc fără antrenor/instructor calificat corespunzător vor fi sancţionate cu penalitate sportivă, după cum urmează:
a) Liga a 4-a: 500 de lei;
b) Liga a 5-a: 350 de lei;"
Pentru a preântâmpina aceste situaţii neplăcute rugăm echipele să intre in normalitate.
Comisia de competiţii a AJF Hunedoara


IN ATENTIA ARBITRILOR
care oficieaza la jocurile din LIga IV si Liga V.
Arbitri trebuie sa verifice inainte de inceperea jocurilor licentele antrenorilor daca au minim licenta C UEFA si daca au viza pe anul 2017. Antrenorii care nu poseda licenta nu pot fi trecuti pe raportul de arbitraj si nu pot lua loc pe banca tehnica sau in suprafata tehnica. De asemenea in decurs de 4 ore de la terminarea jocului arbitri trebuie sa depuna rapoartele de arbitraj la sediul AJF Hunedoara. Daca observatorul de joc este din Deva arbitrul trebuie sa complecteze raportul la terminarea jocului si sa-l predea observatorului, care tot in intervalul de max. 4 ore trebuie sa-l depuna la sediul AJF. Observatorii si arbitri din alte localitati trebuie sa complecteze "Fisele jocului" si sa le trimita pe adresele de e-mail cunoscute, ca si pana acum.
Solicitam toate acestea pentru ca in max. 7 ore de la terminarea jocurilor pe portalul AJF Hunedoara sa fie postate casetele jucurilor de la LIga IV si Liga V.

Comisia de competitii
ADUNARE GENERALA ORDINARA a AJF HUNEDOARA

Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile art.30 alin. 2 şi 3 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a hotărât în şedinţa sa din data de 3 august 2017, Convocarea Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de luni 21 august 2017, la restaurant PERLA din Deva ora 10,30 cu urmatoarea ordine de zi:
1. Constatarea întrunirii cvorumului.
2. Aprobarea ordinii de zi.
3. Alocuţiunea preşedintelui AJF Hunedoara.
4. Desemnarea scrutatorilor.
5. Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal oficial.
6. Afilierea şi dezafilierea unor membri.
7. Prezentarea raportului privind activitatea Comitetului Executiv al AJF Hunedoara pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală.
8. Prezentarea bilanţului contabil pe anul 2016, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv.
9. Prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori pentru anul 2016 şi aprobarea acestuia prin vot.
10. Prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017.
11. Prelungirea mandatului preşedintelui şi a membrilor Comitetului Executiv al AJF Hunedoara până la data de 30.06.2018, în vederea asigurării respectării prevederilor art. 27. alin. 1 şi alin. 2(m) din STATUTUL AJF HUNEDOARA, pentru a putea contribui împreună cu FR Fotbal la implementarea unor proiecte în derulare(platforma FOOTBAL CONNECT, finalizarea documentaţiei pentru investiţia construirii unui teren sintetic) care se încheie odată cu mandatul preşedintelui FEDEREŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL( semestrul I 2018).
12. Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Ordinare a AJF HUNEDOARA din 21 august 2017
ANUNT
Pentru antrenori și nu numai, la secțiunea ACASA - LEGATURI UTILE gasiti link-ul pentru un sit al antrenorilor.
   

   

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one